De Coast Walk is een evenement van Bearsports.nl | Inloggen SQM

De Coast Walk is een evenement van BEARSPORTS.NL| Inloggen SQM

Wandelen aan zee tijdens de Coast Walk Hollandse Duinen

Met grote trots kondigen wij met Bearsports een gloednieuw wandel evenement aan in het Nationaal Park Hollandse Duinen.

Op zaterdag 8 februari worden de wandelaars uitgedaagd en stellen we de allereerste Coast Walk Nationaal Park Hollandse Duinen voor. Dit sportieve spektakel belooft een dag vol uitdagingen, plezier en gemeenschapszin te worden.
Je kan kiezen uit maar liefst 4 verschillende afstanden: 13km, 21km, 30km of de volledige 42km.

Een uitdaging voor iedereen

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begonnen bent met stappen, dit evenement biedt voor iedereen een kans om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Is wandelen niet echt jouw ding en ren je liever? Dan is de Coast Marathon Nationaal Park Hollandse Duinen ( 10, 21, 30 of 42km) van 9 februari iets voor jou om al hardlopend dit prachtige natuurgebied te komen ontdekken.

De website kan je via Coast Walk Nationaal Park Hollandse Duinen bekijken en inschrijven kan vanaf 8 augustus

Parcoursen

De start van de 2 langste wandel challenges ( de 30 en 42km) bevindt zich op de boulevard te Katwijk aan zee, terwijl de start van 13 en de 21km in Noordwijk ligt. De finishlijn van alle afstanden is op de promenade te Noordwijk.

Het parcours loopt door de mooiste delen van het nationaal park, langs het strand, door de bossen en over de duinen. Het biedt lopers een unieke kans om onze Nederlandse kust op een sportieve manier te ontdekken.

Onderweg en aan de finish trakteren we op lekkere warme soep, koffie, broodjes en nog meer lekkers

De parcousen zijn voor 85% onverhard, helemaal verkeersvrij met enkele pittige (zand) klimmetjes. Verwacht één van de mooiste natuur wandel uitdagingen van Nederland, waar elke finisher een winnaar is !

Inschrijving en Deelname

Inschrijving voor de Coast Walk Hollands Duinen openen op 8 augustus, precies 6 maanden voor het event. We moedigen iedereen aan om zich vroegtijdig in te schrijven, aangezien we een grote belangstelling verwachten en er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Er zijn speciale vroegboekkortingen voor de eerste 300 die zich aanmelden. Voor de eerste 1000 hebben we een mooi cadeau klaarliggen ! Het maximum toegelaten wandelaars in 2025 is 2500.

Steun Het Goed Doel

Een deel van de opbrengst van dit evenement gaat naar Kika, een nationaal goed doel dat zich inzet voor de strijd tegen kinderkanker. Door deel te nemen aan Coast Walk Hollands Duinen, steun je niet alleen je eigen gezondheid, maar draag je ook bij aan een betere samenleving.

Elke deelnemer kan naast een éénmalige donatie ook zijn eigen fondsenwerving pagina aanmaken, waar familie en vrienden jou kunnen aanmoedigen door middel van een donatie aan Kika.

Voor iedereen die minimum 150 euro aan donaties ophaalt VOOR KIKA, hebben we een GRATIS, exclusieve coast marathon hoodie als cadeau

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op de allereerste Coast Walk en/of op de Coast Marathon! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.