Partners

U bent hier

 • Clif Bar

  CLIF is een Amerikaans merk dat ontwikkeld is voor avonturiers en sporters. Ultrarunner Scott Jurek is er fan van.
  De CLIF energybars zijn gemaakt van zoveel mogelijk biologische en duurzaam verkregen ingrediënten en leveren energie voor langdurige prestaties. Ze bestaan uit verschillende soorten koolhydraten, in combinatie met vezels en proteïne. Ze zijn een bron van vitamine B6 en B12, die je lijf helpen om energie uit je voedsel te halen.
  CLIF Shots zijn biologische gelletjes voor de intensieve duursporters en als je liever een vaste vorm hiervan hebt, probeer dan eens de BLOKS.
  CLIF Bars zijn in Nederland en Belgie verkrijgbaar bij Albert Heijn en de CLIF shots en CLIF bloks bij de betere sportzaken.
   

 • Sportdokters

  Stichting Sportdokters.nl is een medische dienst die gespecialiseerd is in het verstrekken van medische en para-medische hulp bij sportevenementen middels het inzetten van mensen, materialen en voertuigen. Wij bieden de juiste medische expertise die nodig is voor elk sportevenement. Of dit nu een wielerwedstrijd, een triathlon, een trailrun is, bij Sportdokters.nl is uw evenement in goede handen.

 • Isaac

 • Raidlight Nederland

  Het Franse merk Raidlight is opgericht in 1999 door Benoît Laval, die zelf een groot passie heeft voor Trailrunning en Bergsporten.

  Raidlight is een bedrijf met oog voor duurzaamheid en staat voor een mensgerichte bedrijfsvoering.
  Een speerpunt van Raidlight is innovatie Trailrunning producten voor o.a. kleding, racevesten en schoenen en is het enige merk wat alleen maar Trailrunning producten maakt.

  Het belangrijkste voor Raidlight is de “Passie voor de Sport”.
  De producten voldoen aan de eisen van de gebruiker en worden getest door de gebruikers.
  Dit wordt gerealiseerd door hun eigen Outdoor Lab en continu samenwerking met atleten over de hele wereld.

  In de loop der jaren volgt Raidlight de voetsporen van haar klanten.
  Zo volgen ze de atleten bij de UTMB, Marathon des Sables, Gobi desert, Grand Reunion en nog vele Trailrunning evenementen over de hele wereld, zodat de producten continue worden aangepast aan de behoeften van de sporter.

 • Lopers Company Maastricht

  Lopers Company Maastricht is dé nieuwe hardloop- en wandelspeciaalzaak in Maastricht!

  Harrie Driessens jarenlange ervaring als succesvol topatleet en podoloog, Jan Smeets‘ groot enthousiasme als hardloper en ervaring als fervent (Start to Run) hardlooptrainer, en Ricardo Floris’ expertise als jong, aanstormend nationaal toptalent en bewegingsdeskundige vormen dé unieke mix om voor iedere voet een gedegen en op maat schoenadvies uit te brengen. Hierbij maakt het team ook gebruik van een unieke hardloopanalyse op de 30 meter baan in de winkel. En werkt het samen met een netwerk aan specialisten waaronder (sport)fysiotherapeuten.

  Niet alleen uw voeten zijn in vertrouwde handen bij Lopers Company Maastricht; ook uw bijpassende hardloopkleding adviseren we graag met aandacht.

 • Tecnica

  Tecnica, geen onbekende naam in de wintersportwereld. De skischoenen van het Italiaanse merk zijn al sinds 1970 op de pistes te vinden. Maar, wist je dat Tecnica ook een ruime collecte trailrunning schoenen heeft? Ren je meestal lange afstanden of juist kortere afstanden, ga je voor vlakker terrein of ren je het liefste in de bergen, Tecnica heeft voor elke trailrunner dé perfecte schoen!

  Tecnica weet als geen ander dat de voeten en benen samenwerken als één systeem. Daarbij komt dat minder gewicht aan je voeten ervoor zorgt dat je langer en sneller door kunt gaan. Tecnica levert oplossingen die optimaal zijn aangepast aan je voeten en ervoor zorgen dat je benen je sneller en verder kunnen dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Tecnica Rolling System? Dit unieke systeem zorgt voor een betere absorptie van de impact die je voeten te verduren krijgen bij het landen, een meer compleet contact met de ondergrond, een vloeiende afrolbeweging en uitstekende grip. Hoe ver of hoog je ook gaat, met de trailrunning schoenen van Tecnica blijf je op het juiste pad!

 • Connecterra

 • Nationaal Park Hoge Kempen

 • Terhills

  TERHILLS
  Terhills ligt op de voormalige mijnsite van Eisden in het hart van de Euregio. Het strekt zich uit over een gebied van circa 365 ha in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, aan de rand van het enige Nationale Park van België.

  Gevormd door haar verleden als industriële mijn- en grindontginningssite, wordt de omgeving vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke verzichten vanop de mijnterrils. Een levende herinnering aan het Limburgse steenkoolmijnverleden.

  Een aantal projecten op de Terhills site zijn reeds geopend, zoals het Terhills Cablepark, het Terhills Hotel en Connecterra, de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Vanaf zomer 2018 is het Terhills Conferentiecentrum geopend en kan u hier terecht voor vergaderingen en congressen. Een nieuw vakantieresort ligt op de tekentafel en zal samen met Center Parcs ontwikkeld worden. Het wellness complex Elaisa en de Terhills Experience lane (retail en food & beverage) staan verder nog in de steigers.
  Om de verschillende trekpleisters duurzaam met elkaar te verbinden, legt Terhills een lusvormige verbindingsweg van 4,2 kilometer aan. Hierdoor zullen alle bezoekers zich in de toekomst vlot kunnen verplaatsen over het volledige gebied met een elektrische shuttle.

  Ontdek alle Terhills belevingen, nu en in de toekomst, op www.terhills.com

 • FysioHolland

  FysioHolland

  FysioHolland Maastricht

  Wanneer je meedoet aan een sportevenement, ben je vaak maanden bezig met de voorbereiding. Laat blessures en andere lichamelijke klachten je trainingsplezier niet in de weg staan. De gespecialiseerde fysiotherapeuten van FysioHolland Maastricht begeleiden je graag bij je herstel, zodat je zo snel mogelijk weer gezond en actief bent.

  Daarnaast verzorgt FysioHolland Maastricht de fysiotherapie bij diverse sportevenementen, zoals de Sint Pietersbear Trail op 18 september en het Outdoor Festival Maastricht op 19 en 20 november. Kom gerust eens langs! Ook als je alleen advies wilt.

  FysioHolland Maastricht is gevestigd in Club Pellikaan op Dousbergweg 4 in Maastricht.

  Kijk hier voor andere locaties in Nederland

   

 • Hotel Saint Roch

  "Berg-hotel", "Mountain-hotel" St Roch is voorzien van alle gemakken van een hotel. Toch is Mountainhotel St Roch niet als de meeste hotels. Wie wel eens de bergen in trekt kent waarschijnlijk het gevoel van gelijkheid tussen mensen, van samenhorigheid, van de schoonheid van de natuur, van de blijheid van een lekkere maaltijd, van het pure, haast simpele geluk dat je overvalt als je terugkijkt op een mooi avontuur terwijl je in de vlammen van een vuurtje tuurt of voor je uit staart naar de bergtoppen in de verte. Dat is wat we hopen dat je zult beleven als je bij ons te gast bent. Explore the mountains. Meet friends. Feel at home. Net als wij.


 • Why not You!!