Terhills Trail

Terhills Trail

Uitslagen Terhills Trail 2018

Uitslagen Kids Terhills

Foto's
Ludo-Grafica
Kramerfotografie
Yvonne Silverentand
 

Bearsports organiseert op 8 december 2018 de derde editie van de Terhills Trail op het terrein van Terhills in Eisden-Maasmechelen. 

Terhills ligt op de voormalige mijnsite van Eisden in het hart van de Euregio. Het strekt zich uit over een gebied van circa 365 ha in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, aan de rand van het enige Nationale Park van België. Gevormd door haar verleden als industriële mijn- en grindontginningssite, wordt de omgeving vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke verzichten vanop de mijnterrils. Een levende herinnering aan het Limburgse steenkoolmijnverleden en waar meer dan een kwart eeuw geleden de mijnen van Eisden nog op volle toeren draaide. Vandaag de dag ziet het landschap er helemaal anders uit en kan je hier genieten van een verrassend landschap van 'bergen en meren' met spectaculaire panorama's, Bij spectaculaire panorama's horen ook spectaculaire trails. Er staan 3 afstanden en kids trails op het programma. Er komen afstanden van 30, 20 en 10km en voor de kids tussen de 1 en 4 km (afhankelijk van de leeftijd).

 

We zijn zeer verheugd dat we toestemming hebben gekregen om in dit unieke gebied een trail te organiseren. De spectaculaire beelden van het filmpje zeggen voldoende.

Ook dit jaar zal er aan de vooravond van de  Terhills Trail een Night Trail plaatsvinden. Meer info, klik hier.

Programma: 

Vrijdag 7 december - Night Trail

 

Zaterdag 8 december

8:30u   registratie alle afstanden open (ophalen starnummers).

 Start

 Afstand

 Inschrijfprijs

Verzorgingsposten
(incl finish)

 10:00u

 30km (500hm)

    25,00

3

 10:15u

 10km (120hm)

    18,50

1

 10:30u

 20km (250hm)

    22,50

2

Let op! Aangepaste starttijden t.o.v. vorig jaar.

12:00u    prijsuitreiking 10 km.
13:00u    prijsuitreiking 20 en 30 km.
 

Kidstrails (5 euro inschrijfgeld):

 Start

 Afstand

 Leeftijd

 14:00u

 1,4 km

 4-7 jr

 14:15u

 1,4km

 8-11 jr

 14:30u

 3,9km

 12-15jr

15:00u   prijsuitreikingen kids

Inschrijven: 

Algemene voorwaarden en reglement, klik hier.

Bij de prijs inbegrepen is een voucher voor een jaarabonement toegang tot Connecterra (alleen volwassenen) t.w.v. 7 euro! Daarnaast is inbegrepen: tijdswaarneming, verzorgingsposten, startnummer, parkeerplaats, verzekering, veilige oversteekplaatsen en een fantastische omgeving. Voor de kids is er een T-shirt en een medaille inbegrepen!

De organisatie gebruikt geen plastic bekertjes bij de verzorgingsposten en bij de finish. Het is dus noodzakelijk dat u zelf een bekertje meeneemt. De organisatie stelt opvouwbare bekertje beschikbaar à 2 euro per stuk (te bestellen tijdens uw inschrijving).

LET OP! Er is GEEN DAGINSCHRIJVING voor de 10, 20 en 30 km trail. Voor de Kids Trails kan wel de dag zelf nog worden ingeschreven.

Inschrijving sluit op 2 december of bij 500 deelnemers per afstand.

 

Overige informatie: 

Verzorgingsposten:

Bearsports zal bij de verzorgingsposten van de trails geen plastic bekertjes meer beschikbaar stellen voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemers zijn eigen bekertje zal moeten meenemen tijdens de trail. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

De verzorgingsposten zijn uitgebreid uitgerust met water, Born sportdrank, bananen, sinaasappels, koeken en chocolade.

Maximum aantal deelnemers:
10km = 500
20km = 500
30km = 500

Toeschouwers hebben gratis toegang.

Locatie: Connecterra, Zetellaan 54, Eisden-Maasmechelen (B).

10KM Parcours (GPX via afstandmeten.nl)
20KM Parcours (GPX via afstandmeten.nl)
30KM Parcours (GPX via afstandmeten.nl)

Parkeren: Parkeren kan op de omliggende parkeerplaatsen van Maasmechelen Outlet Village, Euroscoop of Decathlon -- klik op nevenstaande plattegrond --

De start en finish zullen plaatsvinden bij de hoofdingang van Connecterra aan de Zetellaan 54 in Maasmechelen. De parkeerplaats van de Euroscoop, Maasmechelen Village en Decathlon bevinden zich enkele honderden meters van de start.

Speeltuin: Bij de start/finish is een mooie uitgebreide speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Douches: er zijn douches beschikbaar bij de voetbalvereniging Patro Eisden-Maasmechelen, Kolenmijn Limburg Maaslaan 2 (aangegeven met borden op 800m van de finish; niet voor de Night Trail).

Parcours Kids Trails: 

Terhills: Een aantal projecten op de Terhills site zijn reeds geopend, zoals het Terhills Cablepark, het Terhills Hotel en Connecterra, de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Vanaf zomer 2018 is het Terhills Conferentiecentrum geopend en kan u hier terecht voor vergaderingen en congressen. Een nieuw vakantieresort ligt op de tekentafel en zal samen met Center Parcs ontwikkeld worden. Het wellness complex Elaisa en de Terhills Experience lane (retail en food & beverage) staan verder nog in de steigers. Om de verschillende trekpleisters duurzaam met elkaar te verbinden, legt Terhills een lusvormige verbindingsweg van 4,2 kilometer aan. Hierdoor zullen alle bezoekers zich in de toekomst vlot kunnen verplaatsen over het volledige gebied met een elektrische shuttle. Ontdek alle Terhills belevingen, nu en in de toekomst, op www.terhills.com

Uitslagen 2017

Alle afstanden

Uitslagen 2016

30km Terhills Trail

20km Terhills Trail

10km Terhills Trail

Kids Trails

Foto's 2017

Ludo-Grafica

Yvonne Silverentand

Foto's 2016

Yvonne Silverentand

Ramon Coolen

Kramer fotografie

Olaf Dirks Photography